Privétoepassingen

Niettegenstaande een gepolijste betonvloer zijn oorsprong vindt in een louter industriële toepassing, komt er ook meer en meer vraag naar toepassingen in de private sector.

Enerzijds wordt er door architecten en bouwheren vaak gekozen voor een ‘industriële’ look van hun bouwproject, anderzijds is in sommige toepassingen het gunstige prijskaartje een doorslaggevend argument om te kiezen voor een gepolijste of halfgepolijste betonvloer.
De mogelijkheden zijn dan ook legio: van gekleurde glad gepolijste vloeren voor showrooms, lofts, garages etc. tot halfgepolijste opritten, tuinhuizen, carports, ... van een minimum aan krimpvoegen tot het inzagen van tegelvorm van 1m x 1m, ...

Let wel: gepolijste betonvloeren zijn en blijven van nature uit INDUSTRIELE vloeren en zullen ook steeds in dat opzicht beoordeeld worden. Indien kleurverschillen, lichte scheurvorming en haarscheurtjes, lichte oneffenheden of een iets minder gladde randafwerking niet aanvaardbaar zijn, dan houdt deze industriële afwerking toch wel risico’s in die u mogelijk beter kan vermijden. Het is dan ook zeer aan te raden om vooraf voldoende referentievloeren (en niet alleen de perfect geslaagde) te gaan bezichtigen om achteraf geen teleurstellingen te moeten oplopen.

Wij staan u dan ook graag bij om samen alle voor- en nadelen met open vizier en 100% eerlijk te overlopen.

Immers : een goede keuze is een DOORDACHTE keuze!

 

Privétoepassingen:

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Storten van beton voor betonvloer - Sin-Vincentiusziekenhuis Antwerpen